Avui l'Abril ens fa una recomanació culinaria per llepar-se'n els dits!
Gràcies i BON PROFIT!!
PASTÍS DE FORMATGE JAPONÈS
250g de formatge crema
6 ous (separar les clares dels rovells)
140g de sucre llustre
60g de mantega
100ml de llet
60g de farina per reposteria
20g de Maizena
ratlladura de llimona
1 cullerada de suc de llimona
un pessic de sal
PREPARACIÓ
1.Precalenteu el forn a 200ºC a dalt i a baix
2.Engrasseu el motlle amb mantega o oli
3. Calenteu aigua en una olla i apagueu el foc quan estigui a punt de bullir
4. Col·loqueu-hi a sobre un bol amb els següents ingredients: formatge crema, mantega, la meitat del sucre, els rovells i la llet.
5. Remenar-ho tot i afegir la sal i la ratlladura de llimona.Retirar l’olla d’aigua calenta
6. Tamiseu la farina i la maizena
7. Munteu les clares a punt de neu i afegiu el suc de llimona i la resta de sucre.
8. Afegir la farina i la maizena a la massa de la crema de formatge i tirar-hi les clares d’ou molt a poc a poc.
9.Ho courem al bany maria 18 minuts a 200ºC i després baixar la temperatura a 160ºC 15 minuts més.
10. finalment tancar el forn i deixarem el pastís dins 30 minuts més.
Llestos! Esperem que us agradi.
Us adjuntem una foto de com ens ha quedat.
Abril Castilla 3rA
Wooooow Abril!!!
ResponEliminaQuina bona pinta! Gràcies per compartir aquesta recepta!!