dijous, 26 de març del 2020

Avui l'Abril ens fa una recomanació culinaria per llepar-se'n els dits!
Gràcies i BON PROFIT!!

PASTÍS DE FORMATGE JAPONÈS

250g de formatge crema

6 ous (separar les clares dels rovells)

140g de sucre llustre

60g de mantega

100ml de llet

60g de farina per reposteria

20g de Maizena

ratlladura de llimona

1 cullerada de suc de llimona

un pessic de sal



PREPARACIÓ

1.Precalenteu el forn a 200ºC a dalt i a baix

2.Engrasseu el motlle amb mantega o oli 

3. Calenteu aigua en una olla i apagueu el foc quan estigui a punt de bullir

4. Col·loqueu-hi a sobre un bol amb els següents ingredients: formatge crema, mantega, la meitat del  sucre, els rovells i la llet.

5. Remenar-ho tot i afegir la sal i la ratlladura de llimona.Retirar l’olla d’aigua calenta 

6. Tamiseu la farina i la maizena 

7. Munteu les clares a punt de neu i afegiu el suc de llimona i la resta de sucre.

8. Afegir la farina i la maizena a la massa de la crema de formatge i tirar-hi les clares d’ou molt a poc a poc.

9.Ho courem al bany maria 18 minuts a 200ºC i després baixar la temperatura a 160ºC 15 minuts més.

10. finalment tancar el forn i deixarem el pastís dins 30 minuts més.

Llestos! Esperem que us agradi.

Us adjuntem una foto de com ens ha quedat.

Abril Castilla 3rA

1 comentari:

  1. Wooooow Abril!!!
    Quina bona pinta! Gràcies per compartir aquesta recepta!!

    ResponElimina