En Jan R. ens ha fet arribar una recepta per si aquests dies de confinament us animeu a fer-lo, diu que està boníssim!
Moltes gràcies Jan, quina bona idea!!!
Si algú s'anima amb d'altres receptes o idees per fer aquest dies, no dubteu en enviar-ho i ho publicarem!!
RECEPTA CARROT CAKE
INGREDIENTS:
- 375 g. pastanaga pelada i sense puntes.
- 300 g. farina.
- 200 g. sucre integral
- 190 ml. oli
- 15 g. llevat (Royal)
- 6 ous
PREPARACIÓ:
- Peleu les pastanagues i talleu les puntes.
- Després tritureu les pastanagues, sense arribar a fer “farinetes” (que es vegin trossets).
- En un recipient, poseu-hi els ous i el sucre, s’ha de batre (Amb les varetes elèctriques) fins que quedi espumosa. Com més espumós millor.
- Podeu afegir-hi canyella (opcional però hi dóna molt bon gust.)
- Afegim la pastanaga i l’oli i seguim amb les varetes.
- A partir d’aquí, manualment afegiu la farina i el llevat. Barregeu fins que s’integri.
- Engrasseu el motlle amb mantega o oli. Aboqueu-hi la massa.
- Pre-escalfeu el forn a 180ºc i fornegeu uns 40/45 min.
- Per comprovar que està fet, punxeu amb un escuradents. Si surt net, vol dir que està fet.
*La pastanaga aporta humitat al pa de pessic, per tant no sortirà totalment sec.
Recepta de Jan Rovira Tugues (3r A Escola Camins)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada