dimarts, 24 de març del 2020

RECEPTA DE CARROT CAKE

En Jan R. ens ha fet arribar una recepta per si aquests dies de confinament us animeu a fer-lo, diu que està boníssim!
Moltes gràcies Jan, quina bona idea!!!


Si algú s'anima amb d'altres receptes o idees per fer aquest dies, no dubteu en enviar-ho i ho publicarem!!

RECEPTA CARROT CAKE

INGREDIENTS:
  • 375 g. pastanaga pelada i sense puntes.
  • 300 g. farina.
  • 200 g. sucre integral
  • 190 ml. oli
  • 15 g. llevat (Royal)
  • 6 ous

PREPARACIÓ:
  1. Peleu les pastanagues i talleu les puntes.
  2.  Després tritureu les pastanagues, sense arribar a fer “farinetes” (que es   vegin trossets).
  3. En un recipient, poseu-hi els ous i el sucre, s’ha de batre (Amb les varetes elèctriques) fins que quedi espumosa. Com més espumós millor.     
  4. Podeu afegir-hi canyella (opcional però hi dóna molt bon gust.)
  5.  Afegim la pastanaga i l’oli i seguim amb les varetes.
  6.  A partir d’aquí, manualment afegiu la farina i el llevat. Barregeu fins que s’integri.
  7.  Engrasseu el motlle amb mantega o oli. Aboqueu-hi la massa.
  8. Pre-escalfeu el forn a 180ºc i fornegeu uns 40/45 min.
  9. Per comprovar que està fet, punxeu amb un escuradents. Si surt net, vol dir que està fet.
 *La pastanaga aporta humitat al pa de pessic, per tant no sortirà totalment sec.
Recepta de Jan Rovira Tugues (3r A Escola Camins)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada