dijous, 23 de març del 2017

FEM DE CUINERS I CUINERES, RECEPTES AMB CARBASSA!

LA VALENTINA ENS HA PORTAT UNES PIPES DE CARBASSA... I QUÈ EN PODEM FER? DONCS MENJAR-NOS-LES!!! PERÒ ABANS D'AIXÒ PENSEM COM ES POT MENJAR LA CARBASSA I DECIDIM FER DE CUINERS I CUINERES PER INVESTIGAR QUINES PARTS DE LA CARBASSA ES MENGEN I COM LES PODEM "CUINAR".

ENS DIVIDIM EN QUATRE GRUPS DE TREBALL, TOTS AMB UNA RECEPTA PER FER. PER COMENÇAR EL MÉS IMPORTANT ÉS TREBALLAR AMB LES MANS NETES I TOT SEGUIT ENS POSEM ELS DAVANTALS QUE HEM PORTAT DE CASA. ENS HEM DE DISTRIBUIR LES FEINES I TREBALLAR EN EQUIP. I QUÈ BÉ ENS HO PASSEM!!! FEM SERVIR DIFERENTS EINES: FORQUILLES, MORTERS, RATLLADORS, GANIVETS D'UNTAR... I EL RESULTAT ÉS FANTÀSTIC I... BONÍSSIM!!!


DESPRÉS DE PRESENTAR I EXPLICAR ALS COMPANYS I COMPANYES LES NOSTRES CREACIONS ESTEM TOTS CONVIDATS I CONVIDADES A FER UN PETIT TASTET PER GAUDIR DELS PLATS ESTRELLA DEL DIA: TORRADETES AMB CABELL D'ÀNGEL, AMANIDA DE CARBASSA AMB LLAVORS DE CARBASSA I CROQUETES DE CARBASSA AMB FORMATGE. RECEPTES FÀCILS I SABOROSES AMB INGREDIENTS SENZILLS QUE PODEU FER A CASA! BON PROFIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada